Creëer uw eigen bedrijfsacademy

Hulp nodig bij het implementeren van eLearning? Samen met u creëren wij uw eigen bedrijfsacademy.

Implementatie van eLearning

Buiten de keuze voor de juiste software en de ontwikkeling van geschikt lesmateriaal, is op de juiste wijze implementeren van eLearning essentieel voor het succes. Bent u reeds begonnen met eLearning maar op zoek naar de volgende stap hoe eLearning u nog beter kan helpen? Spike Technology Europe implementeert eLearning bij vele organisaties, zowel MKB als groot-zakelijk, overheden of non-profit instelling.

Implementatie

Wij zorgen dat uw LMS technisch wordt ingericht zoals u dat wilt. Daarna kunt u zelf aan de slag met het opzetten van uw bedrijfsacademie.

Training

Wij verzorgen training op locatie. Tijdens de training komt u snel meer te weten over het opzetten van goede eLearning lessen en de didactiek achter een goede training module. U zet in een mum van tijd uw eigen bedrijfsacademy op!

Content creatie

Het maken van goede eLearning content, modules en een bedrijfsacademie kost veel tijd. Iets wat niet altijd de hoogste prioriteit heeft misschien. Wij helpen u graag op weg om de basis neer te zetten en maken voor u de content. Zo heeft u een vliegende start met uw bedrijfsacademy. Wij maken met behulp van uw input lesmateriaal wat u direct kan gebruiken.

Hulp nodig bij implementatie of content creatie?