ThingLink 2019: een complete visuele content creation oplossing voor scholen en werkplekken

Op BETT London 2019 we onszelf een ambitieuze roadmap die verschillende productupdates gericht op een doel: het gemakkelijker maken voor docenten in kleine en grote organisaties om boeiende en toegankelijke visuele leerervaringen te creëren, en voor leerlingen om uiten zich met behulp van meerdere vormen van media.

We zijn toegetreden tot de Microsoft voor startups programma, en samen met verschillende productexperts en ingenieurs van Microsoft Education, die gaf ons hun tijd en begeleiding om dingen te laten gebeuren. En dat deden we! Vijf maanden later op ISTE 2019, kondigden we vijf belangrijke productupdates en verbeteringen aan de ThingLink platform:

  1. Nieuwe vereenvoudigde editor UI
  2. Meeslepende lezer integratie
  3. Native ondersteuning voor Flipgrid Video’s
  4. 360 video annotatie (ook beschikbaar via Microsoft-teams) en VR-weergave, en
  5. Rechtstreeks delen met toewijzingen en kanalen van Microsoft-teams

Hier is hoe deze updates betrekking hebben op elkaar en hoe ze ondersteuning student-centered leren in de klas:

De nieuwe editor UI met vijf fundamentele mediatypen maakt het creëren van content gemakkelijker en sneller voor docenten en studenten: gebruikers kunnen verrijken hun visuals met eenvoudige tekst labels, Video’s, embed codes van 3rd Party Services, of een combinatie van tekst en foto’s.

Screen Shot 2019-06-21 op 1.15.50 PM

Veel docenten willen ThingLink projecten opnemen in hun opdrachten of als vereiste cursusmateriaal, of als een digitale storytelling oefening voor hun studenten. Dit is nu eenvoudig met het rechtstreeks delen van de toewijzingen en kanalen van Microsoft-teams.

Screen Shot 2019-06-27 op 11.19.44 AM

Alle ThingLink beelden, Video’s en virtuele rondleidingen zijn nu toegankelijk met een geïntegreerde Lees tool & taal vertaling. Het icoon voor meeslepende lezer verschijnt automatisch in de rechterbovenhoek van een hotspot met een tekstbeschrijving.

Screen Shot 2019-06-20 op 11.21.36 AM

Laten we zeggen dat in de opdracht een van de taken zou zijn om een interview te voeren of om je leren met behulp van Flipgrid weerspiegelen. Sinds ThingLink en Flipgrid wordt vaak samen gebruikt, onze video-tag ondersteunt nu Flipgrid Video’s native. Dit betekent Flipgrid Video’s direct afspelen van ThingLink beelden.

Screen Shot 2019-06-23 op 8.53.54 AM

Als de opdracht was over het maken van een Virtual Tour met behulp van 360 graden beelden en 360 graden Video‘s, kunnen beide nu direct worden bewerkt in de ThingLink app op Microsoft-teams. Bovendien, met de steun van WebVR, deze creaties kunnen worden bekeken met high-end Headsets zoals oculus Quest and go, HTC Vive, of Windows Mixed Reality headset.

QT0CJG

AANBEVOLEN PROJECTEN EN DOCENTEN

ThingLink heeft een prachtige, wereldwijde opvoeder Gemeenschap die nog steeds te komen met innoveren manieren om interactieve beelden en virtuele rondleidingen in het onderwijs te gebruiken.  Deze docenten geven ons feedback, rapporteren ze bugs en delen ideeën hoe we ons platform beter kunnen maken. Dit jaar wil ik in het bijzonder Astrid Hulseboch, Annamaria bove en Elita Serrao uit Italië bedanken.  Mikko Ripatti, Pekka Ouli, Jari Simonaho en Sampo Forsstrom uit Finland;  Michelle Elif, Karalee Nakatsuka, Bobby Brian Lewis, en Elizabeth Levine van de V.S.; Hij Bergli uit Noorwegen, en guha uit India voor de waardevolle e-mails en de gesprekken met ons team.

Om een deel van de energie en inspiratie van onze leraren Gemeenschap te delen, en om de nieuwe producteigenschappen in actie te demonstreren, zijn wij onophoudelijk het interviewen van opvoeders en het delen van hun projecten op onze blog.  Deze week schreven we over virtuele immigratie Karalee Nakatsuka Museum opdracht aan middelbare scholieren, Grace ko virtuele training voor pre-service docenten, en Jari Simonaho voorbeeld van hoe te documenteren en lokale geschiedenis toegankelijk te maken in de Cloud.

Tot slot wil ik nogmaals bedanken de Super Awesome en inclusieve Microsoft Education productteam, dan, Anson, Mike T, Steven, Baldwin, Mike F, Jason en Justin voor het uitnodigen van ons om een Microsoft Development partner te worden en om de nieuwe productupdates showcase op ISTE 2019! Vervolgens zouden we graag om verbinding te maken met meer opvoeders en zet alle nieuwe mogelijkheden in goed gebruik!