De grootste update voor iSpring Learn LMS is hier!

iSpring Learn is een snel en betrouwbaar LMS dat zo eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken is, dat je letterlijk in slechts één dag lanceren. Moedig klanten en prospects aan om de nieuwste versie te testen, het is 14 dagen gratis.

Dit is hoe de nieuwe iSpring Learn uw klanten kan helpen om het leren van bedrijven te versnellen:

  • Slimme opdrachten. Het LMS kan gedoe verwijderen van het werk van beheerders. Je stelt alleen regels in en iSpring leert automatisch cursussen aan alle relevante medewerkers en houdt ook wijzigingen bij. Stel dat een werknemer naar een nieuw team verhuist, dan zal het LMS deze automatisch toewijzen aan afdelings specifieke cursussen. Bovendien introduceert de nieuwe release een flexibelere manier om cursus vervaldatums in te stellen.
  • Online cursus ontwerpen. Met de eenvoudig te gebruiken longread editor u eenvoudig professioneel ogende eLearning-cursussen maken in iSpring learn. Om uw inhoud aantrekkelijk te maken, Video’s, afbeeldingen en kennis controles toe te voegen. Je cursussen passen zich aan elk scherm aan en spelen prachtig op alle apparaten.
  • Zoom Web meetings. Nu u eenvoudig live online trainingen organiseren en hosten in iSpring learn. Het LMS informeert uw studenten over webinars en wijzigingen in de planning en maakt aanwezigheids rapporten.
  • Afdelingen en subafdelingen. U werknemers indelen in afdelingen met een onbeperkt aantal niveaus om de werkelijke structuur van uw bedrijf te spiegelen. Dit helpt u snel cursussen toe te wijzen aan een specifieke afdeling en rapporten uit te voeren.

Neem contact met ons op voor een demonstratie of meer informatie.