Adobe Captivate 2017 vs. Articuleren 360 vs. iSpring Suite Full Service Editie

In dit artikel zullen we de essentiële kenmerken van de drie meest populaire eLearning-authoring tools: Adobe Captivate 2019, Articule 360, en iSpring Suite Full Service Edition. Elk van de vergeleken tools is zeer geschikt voor een bepaald type scenario. Één oplossing zal voor u werken wanneer het noodzakelijk is om een bos van eLearning inhoud onmiddellijk te lanceren, terwijl anderen een complexe en gedetailleerde basis voor authoring verstrekken.

Om uw keuze een beetje minder verwarrend, hebben we ten opzichte van de authoring tools in termen van hun onderscheidende kenmerken. Dus, laten we de sprong te wagen!

VerGelijkingsTabel

 iSpring SuiteArticuleren 360Adobe Captivate *
Type oplossingVolledig gevulde PowerPoint-gebaseerde Toolkit voor een snelle start met het maken van eLearning-inhoud.   Het bevat modules voor verschillende soorten training, waarmee u zich concentreren op het creëren van de leerinhoud zonder het beheersen van de interface of handmatige tweaken. Bundel van negen hulpprogramma’s voor het implementeren van een grootschalige ontwerpomgeving.   Het bevat tools voor het creëren van elk type leermateriaal, van eenvoudige longreads tot collaboratieve ontwikkeling van complexe interactieve cursussen. Standalone e-learning authoring oplossing voor het creëren van complexe interactieve mobiele-Ready cursussen.   Deze tool biedt u uitgebreide controle over de mobiele ervaring en geweldige mogelijkheden voor het maken van VR-projecten, interactieve Video’s en software simulaties.
Belangrijkste voordelenIedereen die is gemaakt PowerPoint-presentaties kunnen gemakkelijk beginnen met behulp van iSpring Suite.   Heeft een ingebouwde conversatie simulatie editor. De output werkt soepel op elk apparaat. Hiermee u cursussen maken in een paar klikken. Bevat oplossingen voor de meeste eLearning-taken.   Sommige onderdelen van de Toolkit zijn van toepassing voor eLearning beginners, terwijl experts meer complexe dingen kunnen creëren. Hiermee u bijna alle soorten volledig reagerende eLearning-inhoud maken.   Omvat hulpmiddelen voor meeslepende leerervaringen met VR, interactiviteit, en 360 ° media activa. Heeft een software-simulatie-editor.
Het meest geschikt voor…– Degenen die een deadline hebben;   -Degenen die het ontwikkelen van cursussen op hun eigen; -Degenen die behoefte aan pre-bestaande PowerPoint-presentaties, Word-en PDF-documenten in e-cursussen te zetten. -Zij die cursussen als uitbesteden ontwikkelen;   – Degenen die grote opleidings afdelingen hebben; -Degenen die een basiskennis van de programmering (bij voorkeur). -Geavanceerde ontwikkel-   -Degenen die behoefte hebben om te leren hoe software te gebruiken; -Zij die cursussen als uitbesteden ontwikkelen; -Degenen die een basiskennis van de programmering (bij voorkeur).

1. iSpring Suite full service editie

Waardering: 4.8/5 – 254 beoordelingen (G2 menigte)

Vendor belofte: “Maak dynamische, boeiende en responsieve eLearning-inhoud in een recordtijd. Geen training nodig om te beginnen! “

iSpring Suite volledige service

iSpring Suite is een volledig gevulde eLearning-oplossing voor snelle authoring. De Full Service Edition onderscheidt zich van de standaard versie voor de extra diensten voor een comfortabele authoring. Onder deze, zijn er een enorme collectie van professionele e-learning activa, een Cloud Sharing service, en, bovenop dat, een jaar van real-time prioritaire ondersteuning.

De core editor, iSpring Suite, werkt als een PowerPoint-invoegtoepassing, waardoor het zeer eenvoudig te gebruiken is. Na het installeren van het programma, zult u een nieuw lusje op het lint van PowerPoint zien.

iSpring Suite werkbalk

De Toolkit bevat speciale modules voor verschillende soorten trainingstaken. Er is een Quiz Maker voor beoordelingen, een video-en audio-editor voor het beheren van videolezingen en Screencasts, en een conversatie simulatietool voor het beheersen van communicatieve vaardigheden. U uw leerinhoud meer visueel maken met interacties. Er is een hele reeks kant-en-klare interactiesjablonen voor het maken van woordenlijsten, catalogi, tijdlijnen, verwijzingen en veelgestelde vragen.

Dankzij al deze, u zich richten op de ontwikkeling van content en Vermijd handmatig configureren van complexe interactieve elementen. Alle pionierswerk is al voor u gedaan. Om het proces van het maken van cursussen nog sneller, u gebruik maken van de visuals uit de Content Library. Er is een enorme collectie van e-learning activa, met inbegrip van 34.470 karakter foto’s.

iSpring Suite is de eenvoudigste en snelste manier om een bedrijf de officiële instructies, handleidingen en leerboeken online te verplaatsen. Als u reeds PPT presentaties hebt, u hen in e-cursussen in enkel een paar kliks veranderen. U uw Word-en PDF-documenten ook snel omzetten in interactieve e-books met een realistisch PageFlip effect.

iSpring Suite biedt automatische aanpassing van cursussen voor mobiele apparaten. U hoeft geen verschillende versies van cursussen te maken voor smartphones, Tablets en Pc’s. Eenmaal gedaan, zullen uw cursussen soepel werken op vrijwel alle apparaten.

Hier u een voorbeeld zien van een online cursus gemaakt met iSpring Suite:

Leercurve

De meeste educatieve ontwerpers waarde iSpring Suite voor de naadloze integratie met PowerPoint en gebruiksgemak. Als u ooit presentaties hebt gemaakt, u onmiddellijk beginnen met het gebruik van alle functies van het gereedschap en de inhoud te produceren zonder dat u contact op met tech-savvy specialisten of neem training klassen. Echter, ondanks het gebruiksgemak, Spring Suite stelt gebruikers in staat om complexe scenario’s te creëren, indien de situatie dat vereist.

Prijzen

iSpring Suite volledige service kost $970/Year.

Wat is inbegrepen:

 • iSpring Suite levenslange licentie (u het altijd gebruiken, zelfs als u besluit niet te verlengen onderhoud)
 • 1 jaarabonnement op Content Library met 50.000 assets
 • 1 jaarabonnement op iSpring Cloud, een persoonlijke Cloud voor het delen van beveiligde content
 • 1 jaar prioritaire ondersteuning voor real-time gekwalificeerde respons via telefoon of live chat
 • 1 jaar onbeperkte upgrades

Gratis trial

U genieten van de volledige functionaliteit van iSpring Suite met een 14-dagen trial zonder de uitgaven een cent.

Succesverhalen

test

Kapitec software

Kapitec software maakt gebruik van iSpring Suite voor het ontwerpen van boeiende eLearning-inhoud met Beoordelingen.

Sandrine Boarqueiro ‐ Verdun, CEO van Kapitec software: “iSpring suite lijkt te zijn de betere keuze tussen de vele oplossingen op de markt voor gebruiksgemak, een complete set van krachtige functies, een kleine prijs voor een uitgebreide suite van tools, en een professionele ondersteuning Service. Ik ben erg blij om dit partnerschap met iSpring oplossingen, omdat ze producten van hoge kwaliteit, luisteren naar klanten Feature Requests, en hebben geweldige jongens die omgaan met technische ondersteuning. “

Lees de volledige case →

test

CNC concepten, Inc.

Met iSpring Suite ontwikkelt CNC Concepts, Inc. trainingsmaterialen om te leren hoe u CNC-werktuigmachines programmeren, installeren en uitvoeren.

Mike Lynch, de Voorzitter van CNC Concepts, Inc.: “iSpring suite geeft ons de mogelijkheid om flexibele en onderhoudende eLearning content te creëren. Ik hou van de robuuste ondersteuning voor PowerPoint dat iSpring Suite biedt. Elke functie van PowerPoint, zoals overgangen en animaties, wordt ondersteund. “

Lees de volledige case →

test

APEX anesthesie beoordeling

Met iSpring, het bedrijf maakt online cursussen voor de voorbereiding van CRNAs.

Kevin R. Baker, een verpleegster anesthetist en mede-oprichter van APEX: “iSpring Suite is onze belangrijkste tool voor het creëren van content. Geloof het of niet, we gebruiken alles in de Toolkit: quizzen, audio-en video-vertellingen, interacties, enz. Veel van onze inhoud wordt gemaakt op de PowerPoint dia’s zelf, dus we maken goed gebruik van de animatie en interactie elementen die beschikbaar zijn voor ons. “

Lees de volledige case →

Pros & Cons van iSpring Suite

Hier krijg je een gratis trial →

2. Articuleren 360

Waardering: 3.9/5 – 153 beoordelingen (G2 menigte)

De belofte van de verkoper: verover nieuwe leer landschappen met een slim authoring tool waarmee je allerlei volledig responsieve eLearning-inhoud maken.

Articuleren 360

De “360” in de naam suggereert dat dit een complete oplossing voor elk gebruik geval, en dat is niet ver van de waarheid. Articuleren 360 is een bundel van negen instrumenten, waarvan er drie zijn speciaal ontworpen voor de cursus Authoring: Studio 360, verhaallijn 360, en Rise.

Alle componenten zijn verschillend in hun capaciteiten:

 • Rise is een heel eenvoudige web-based service voor het maken van mobiele-Ready cursussen. U aangepaste lessen maken door verschillende leer blokken te combineren. Maar toch, het heeft vrij beperkte functionaliteit.
 • Studio 360 is een add-in voor PowerPoint. Het combineert drie tools: quizmaker 360 voor het maken van tests en enquêtes, Presenter 360 voor het omzetten van PPT-presentaties in e-cursussen, en gaan 360 voor het creëren van interacties.
 • Verhaallijn 360 zit te meerder vergevorderd standalone werktuig. Zijn interface is enigszins gelijkaardig aan PowerPoint, maar het vertegenwoordigt het niet in zijn volledige capaciteit. Aan de ene kant, je bent niet beperkt door PPT logica en hebben meer mogelijkheden voor het aanpassen van uw eLearning-inhoud. Maar aan de andere kant, moet je veel meer tijd voor het bouwen van cursussen, omdat alles wat je semi-automatisch toe te voegen in PowerPoint, in articuleren verhaallijn moet je handmatig maken.

Bijvoorbeeld, articuleren 360 omvat niet een gespecialiseerde conversatie Simulator, maar het heeft alle mogelijkheden voor het maken van dialoog simulaties. Nochtans, om dit te doen, moet u diep in het werken met lagen en Staten van voorwerpen gaan en heel wat tijd aan het leren besteden, en dan fine-tuning, vestiging, en het testen.

Net als iSpring Suite, articuleren 360 heeft een volledige set van tools voor het toevoegen van verschillende objecten aan de dia’s, evenals een Content Library, dat is een verzameling van cursus sjablonen, achtergronden, personages, besturingselementen en iconen. Het omvat minder professioneel ontworpen activa, maar geeft toegang tot 4,5 + miljoen stockfoto’s, illustraties, iconen, en zelfs Video’s.

Articuleren 360 ondersteunt HTML5, dat is de standaard voor mobiel leren. Dankzij een adaptieve speler, cursussen gemaakt met deze tool spelen prachtig op elk apparaat.

Leercurve

Articuleren 360 is een robuuste tool die enorme inhoud creëren van mogelijkheden heeft, maar het kost veel tijd om ze allemaal te verkennen. Dus als je niet klaar bent om de tijd te investeren in de opleiding, authoring efficiëntie kan worden beperkt.

Deze multi-Toolkit werkt prima voor grote e-learning afdelingen waar er alle niveaus van de ontwikkelaar, zowel beginner en expert, en alle niveaus van de cursus complexiteit zijn vereist. Het nadeel voor degenen die waarschijnlijk niet nodig al deze tools is dat je nog steeds de hele set te kopen.

Prijzen

De prijs voor particulieren is $999/Year, en voor teams, $1299/Year

Wat is inbegrepen:

 • 1 jaarabonnement op verhaallijn 360 (een standalone Authoring Tool)
 • 1 jaarabonnement op Studio 360 (een PowerPoint-invoegtoepassing)
 • 1 jaarabonnement op Rise (een web-service voor het maken van eenvoudige mobiele cursussen)
 • 1 jaarabonnement op preso, Peek, replay 360 (tools voor video-opname en bewerking)
 • 1 jaarabonnement op articuleren Review (een dienst voor samenwerking)
 • 1 jaar toegang tot de Inhoudsbibliotheek
 • 1 jaarabonnement voor team licentiehouders voor chat-en e-mail ondersteuning

Gratis trial

U proberen articuleren 360 gratis voor 60 dagen

Pros & Cons van iSpring Suite

3. Adobe Captivate 2019

Waardering: 3.9/5 – 153 beoordelingen (G2 menigte)

De belofte van de verkoper: verover nieuwe leer landschappen met een slim authoring tool waarmee je allerlei volledig responsieve eLearning-inhoud maken.

Adobe Captivate 2019

Adobe Captivate is een standalone eLearning-authoring-oplossing die zowel geschikt is voor het oplossen van eenvoudige trainingstaken (het maken van een presentatie of een test) als voor het ontwikkelen van complexe interactieve cursussen. Het heeft robuuste mogelijkheden voor het creëren van Virtual Reality (VR) projecten, en het maken van interactieve Video’s en studio-kwaliteit HD-Video’s door gelijktijdig opnemen van webcam en inhoud op het scherm.

Er is geen speciaal hulpmiddel voor het bouwen van conversatie simulaties in Adobe Captivate, maar het bevat een module die u toelaat om software simulaties te genereren met behulp van effecten, triggers, en dia-instellingen. Zeker, het zal vereisen enige vaardigheden en tijd. Een breed scala van interacties is een ander sterk pak van de Toolkit. U eLearning plezier maken met drag-and-DROPS, puzzels, spelletjes en andere interacties.

Captivate-licentiehouders kunnen afbeeldingen, mensen knipsels, Thema’s, scenario’s, VR-omgevingen, interacties en andere elementen vinden voor het maken van eLearning-inhoud, in Adobe-voorraad en de Inhoudsbibliotheek.

Een van de belangrijkste richtsnoeren van deze Toolkit is het creëren van mobiele cursussen, met een functie waarmee u aanpassen output content voor alle soorten apparaten en schermafmetingen. Gezien dat feit, zijn er een aantal unieke kenmerken waarvan het doel is het creëren van een betere mobiele ervaring. Het hulpprogramma ondersteunt bijvoorbeeld geolocatie en heeft speciale variabelen die in uw mobiele cursus kunnen worden gebruikt. Bijvoorbeeld, in geografie cursussen, u tonen leerlingen het symbool van de stad waar ze wonen.

Leercurve

Adobe Captivate is een krachtig hulpmiddel dat nieuwe technologieën voor de toekomst klaar maakt. Het heeft grote mogelijkheden voor het leveren van progressieve leerervaringen, maar wordt geleverd met een steile leercurve. Hoewel er heel wat video leerprogramma’s zijn, moet u absoluut opleidingsklassen nemen alvorens u van al zijn capaciteiten zult kunnen voordeel halen.

Captivate is beter geschikt voor geavanceerde eLearning educatieve ontwerpers dan voor beginnende of intermediaire niveau specialisten. Het is de moeite waard om alleen te kopen als u of uw bedrijf nodig heeft om complexe cursussen te maken en zijn klaar om veel tijd te besteden aan de opleiding.

Prijzen

U een eeuwigdurende vergunning voor $1.299 kopen.

Adobe Activate is ook beschikbaar via abonnement. U zich inschrijven voor $33,99/month (jaarlijkse vastlegging en maandelijkse betalingen vereist; vroegtijdige beëindiging zal een annuleringskosten oplopen)

Wat is inbegrepen:

 • abonnement van 1 maand op Adobe Captivate
 • 1 maand toegang tot de Inhoudsbibliotheek
 • 1-maand onbeperkte upgrades

Gratis trial

U een gratis 30-dagen trial versie van Adobe Captivate downloaden en installeren.

Pros & tegens van Adobe Captivate

Te vatten

Standalone eLearning-authoring tools zoals Adobe Captivate en articuleren 360 traditioneel bieden diepere mogelijkheden voor het creëren van aangepaste interacties door middel van programmering concepten zoals variabelen en systeem Staten.

In tegenstelling tot standalones, zijn er tools die integreren recht in PowerPoint, en iSpring Suite is het mooiste voorbeeld van hen. De kernfunctionaliteit van PowerPoint is vrij geschikt voor de meeste use cases, en de software is bekend voor de meeste gebruikers.

Wat u ook wilt, zorg ervoor dat u geniet van de tool die u gebruikt. Als uw authoring ervaring is waardoor je hoofdpijn en dwingt je om te gaan met technische problemen in plaats van het maken van coole leerinhoud, misschien proberen een ander instrument is een betere optie.

Alle tools die hier genoemd bieden gratis proeven, dus nodigen wij u uit om te graven in en ontdek de beste tool voor u! Als u inhoud wilt produceren zonder Consulting tech-savvy specialisten en tijd doorbrengen op de opleiding, beginnen met een iSpring Suite 14-dagen trial en verken al haar functies op dit moment.

Wij willen onze dank betuigen aan de volgende eLearning-experts voor hun hulp bij dit materiaal:

Joe Ganci, voorzitter van eLearningJoe

Joe Ganci, een e-learning consultant, de eigenaar van eLearningJoe. Joe heeft een diploma in Computer Science en is een gepubliceerde auteur, met verschillende boeken geschreven, research papers en vele artikelen.

Joe is het ontwikkelen van e-learning content sinds 1983. Hij raadpleegt klanten over de hele wereld en schrijft professionele artikelen en e-learning tool reviews. Hij is op een missie om de kwaliteit van e-learning te verbeteren met praktische benaderingen die werken.

MichaelSheyahshe, technoloog bij alterNative media

Michael Sheyahshe, een kunstenaar, auteur, ontwikkelaar, en technoloog bij alterNative media. Michael is een expert in serious games, 3D modellering, Flash, design, illustratie, simulatie, en instructie design.

Michael heeft bijna 2 decennia ervaring in het ontwerp en de ontwikkeling van interactieve media, tools, simulaties en games voor de federale, provinciale en Corporate entiteiten, met behulp van verschillende Agile methodologieën.